Waarom Finance Feeds?

Wij zijn gestart in 2012, maar ons verhaal begint eigenlijk een paar jaar eerder. Anine van Putten had haar eigen advieskantoor en zette daar gelijk vanaf de start in 2006 haar klanten in het middelpunt van de belangstelling. Klantbelang ging altijd voor en er werd nooit op basis van provisie gewerkt. Tenzij dit door een rare omstandigheid gunstiger was voor de klant. Communiceren met je klant, ook nadat het eerste advies was afgerond, vond zij extreem belangrijk. Je hebt tenslotte een vertrouwensband met je klant opgebouwd en elkaar in een korte periode heel intensief gesproken. Daarnaast zijn deze klanten overtuigd van jouw kunnen en bevelen ze je aan bij hun familie en vrienden. Hoe belangrijk is het daarom om deze klanten blijvend aandacht te geven! Toen het kantoor groeide, werd dit echter steeds lastiger. De noodzaak voor een goede nieuwsbrief werd steeds urgenter.

We hebben het voor onszelf bedacht

Er waren wel wat aanbieders van nieuwsbrieven op de markt, maar geen enkele voldeed. Je moest je eigen teksten schrijven - en laten we wel wezen, dat is het lastigste deel. Of de inhoud van de nieuwsbrieven was meer een opsomming van korte internet artikeltjes. Dat was simpelweg niet goed genoeg. Na deze zoektocht zagen we een kans.

In 2011 zijn we begonnen met het opzetten van Finance Feeds, wetend dat er andere kantoren zijn die tegen hetzelfde probleem aanlopen. We hebben een goed leesbare, actuele nieuwsbrief ontwikkeld die naast het nieuws in de kranten en op internet het stukje verdieping biedt dat je klanten van jou verwachten. En dat kun je met Finance Feeds bereiken met een minimale inspanning en tegen lage kosten.

Waar staan we vandaag?

Vandaag de dag vertrouwen vele kantoren op Finance Feeds voor de verzending van hun nieuwsbrieven. We verzenden per maand zo'n 30.000 nieuwsbrieven in de huisstijl van het kantoor.

Terwijl we continu werken aan het toevoegen van mogelijkheden en het verbeteren van onze dienst, is ons doel niet veranderd: het eenvoudig maken om een uitstekende nieuwsbrief naar je klanten te sturen. In de huisstijl die men van jullie gewend is.

De Finance Feeds worden sinds juni 2020 verzorgd door Dutch Media Lab. Eric Boers is daarvoor nu als partner en copywriter het aanspreekpunt. Anine blijft verbonden met haar geesteskind als ambassadeur van Finance Feeds.