Menu

Verstuur prachtige email nieuwsbrieven

Finance Feeds verstuurt persoonlijke nieuwsbrieven naar jouw klanten, helpt je met het verkrijgen van nieuwe aanmeldingen en laat je geweldige rapportages zien.

E-mailcampagnes

E-mailmarketing is de snelst groeiende vorm van direct marketing. Niet voor niets: het is snel, voordelig, persoonlijk, goed meetbaar en effectief. De inhoud is daarbij van groot belang. Finance Feeds verzorgt daarbij uw complete nieuwsbrief, inclusief de inhoud. Wij verzenden de nieuwsbrief vanuit jouw naam, in jouw huisstijl en volledig automatisch. Al jouw (potentiële) klanten ontvangen het laatste nieuws en worden op de hoogte gehouden van recente of aanstaande wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving. Bovendien worden ze aangespoord om contact op te nemen op het moment dat ze advies nodig hebben. Een simpelere manier van verzenden is er niet.

 

Persoonlijke communicatie

Je kunt jouw nieuwsbrief personaliseren voor maximaal resultaat. Niet alleen door informatie op te nemen over jouw kantoor maar ook door jouw klant persoonlijk aan te spreken. Ook als een klant zich aanmeldt voor jouw nieuwsbrief, krijgen ze een persoonlijk welkomstbericht. Het is zelfs mogelijk om je klanten met hun verjaardag te feliciteren door middel van een persoonlijke mail. 

 

 

Promoot je kantoor 

De nieuwsbrief is al kant en klaar gevuld met leuke weetjes, (aanstaande) wijzigingen en interessante onderwerpen op het gebied van wonen, verzekeren, pensioen, fiscaliteiten etcetera. Jouw klanten worden zo goed op de hoogte gehouden en blijven in contact met jouw kantoor. Aanvullend is het mogelijk om extra onderwerpen toe te voegen. Bijvoorbeeld over een nieuwe medewerker, een nieuwbouwproject, sponsoring, een speciale actie, de verhuizing van je kantoor of de introductie van een nieuwe werkwijze. Reacties hierop komen direct in jouw mail-box binnen! Als het onderwerp zo groot of belangrijk is dan kun je hier ook een aparte -extra- nieuwsbrief voor laten verzenden. Dit kan zelfs naar een specifieke doelgroep die je zelf bepaalt.

 

Jouw eigen huisstijl 

Jouw nieuwsbrief wordt verzonden in jullie huisstijl en vanuit jullie eigen mailadres. Hiervoor ontwikkelen wij een template op maat dat is getest op de meest gebruikte en belangrijkste e-mailprogramma's. Onze nieuwsbrief is geoptimaliseerd voor zowel een desktop als mobiele lezer. Dit betekent dat de nieuwsbrief er zowel op de iPhone, in Outlook als Gmail er geweldig uitziet!

   

Vergroot je klantenbestand

Of je nu al een groot klantenbestand hebt, of net begint. Finance Feeds voorziet je van handige middelen om je maillijst te vergroten. Omdat Finance Feeds automatisch de inschrijvingen, uitschrijvingen en bounce emails verwerkt , voldoe je aan de SPAM-wetgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door een koppeling met de inschrijfformulieren op je website en Facebook worden alle aanmeldingen automatisch verwerkt, net als uitschrijvingen en bounce mails. Heb je nog geen website en wil je vanuit je email naar een inschrijfformulier verwijzen dan kan dat ook!

 

Beheer verzendlijst

We maken het beheer van je inschrijvers zo makkelijk dat jij je kunt focussen op het belangrijkste: het bedienen van je klanten.
Je ontvangt wekelijks een update wie zich hebben ingeschreven voor jouw nieuwsbrief. Een geweldige manier om op de hoogte te blijven.

 

Het is super eenvoudig om mailadressen aan je lijst toe te voegen. Dit kan door middel van een excelbestand of door eenvoudigweg de gegevens in ons systeem te droppen/plakken. Het maakt dan ook niet uit welk formaat ze hebben. Ze worden direct gescand en ontdubbeld zodat jij dit niet zelf hoeft te doen.

 

 

 

Statistieken en Rapportages

Bij iedere nieuwsbrief is er een zichtbaar hoeveel mails er zijn geopend, door wie, wanneer, waar ze interesse in hadden, met wie ze gedeeld hebben en nog veel meer. Alle statistieken worden weergegeven in duidelijke diagrammen. Ook kun je deze printen of exporteren naar een excel- of pdf-bestand. Met zoveel mogelijkheden wordt je vanzelf enthousiast. 

 

Contact